AFFILIATE PROGRAM SUPERVITA

Provizije na preporuku do 21%
Provizija na prodaju do 51%

USDA ORGANIC
European Union organic
GMP – Good Manufacturing Practice
U.S. Food and Drug Administration
European Conformity
IGEF – Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung

Zbog brzog tempa života, nemamo vremena za pravilnu preranu niti za odmor. Pri tome zaboravljamo da se zbog stresa i nedostatnog unosa nutrijenata troše rezerve našeg tijela, što može dovesti do bolesti.

Kada se pridružite zdravlju Super Vitamina partnerski affiliate program, probit ćete snagu najsuvremenijih inovacija u zdravlju i prehrani. Klijenti se registriraju za kupnju dodataka prehrani. Vi promovirate proizvod i dobijete proviziju kroz naš affiliate program vitamina – sve to čineći svijet zdravijim mjestom.

Sve što trebate učiniti jest postaviti naše oglase ili tekstualne veze na vašu web, facebook, instagram… stranicu ili u e-poštu. Kada kupac kupi, Vi dobivate proviziju.

supervita.eu

Zašto zdravstvena
industrija?

U 21. stoljeću čovječanstvo se suočava s problemima koji utječu na cijeli svijet, kao što su ubrzano informacijsko društvo, povećana industrijska i poljoprivredna proizvodnja uzrokovana prenapučenošću, zagađenje okoliša, učinci staklenika…

CaliVita linije proizvoda

Vjerujemo da je svaka osoba jedinstvena; zbog toga se osobni problemi ne mogu rješavati na univerzalan način. Umjesto toga, prilikom kreiranja naših jedinstvenih proizvoda u obzir uzimamo sve okolnosti i osobitosti pojedinaca. CaliVitin širok raspon proizvoda omogućuje vam da odaberete najprikladniju formulu za očuvanje zdravlja za vaše potrebe.