Poštovani posjetitelji i kupci,

kupujte kod nas vrhunske prirodne dodatke prehrani po najnižim cijenama u RH.

POVLAŠTENI KUPAC (član)

Jednostavno je!
Prvom kupnjom iznad 300 kn putem web shopa www.supervita.hr postajete povlašteni kupac (član)!
Naručite u našem web shopu bilo koji proizvod / proizvode iznad 300 kn i odmah ostvarujete pogodnosti članstva u trajanju od godine dana uz besplatnu dostavu.

Pogodnosti:
dobivate veliki katalog proizvoda, člansku iskaznicu, ostali korisni materijali
brza dostava GLS ili OverseasExpress-om u roku 24/48 sati do kućnog praga *
kupnja proizvoda sa dodatnim popustima (za proizvode na akciji)
godišnja pretplata na časopis CaliNews **
nema članarine ni bilo kakvih troškova, jednostavno produženje kupovinom proizvoda ***
nema nikakvih obaveza, uvjeta i kriterija po kojima se kupuju proizvodi
Podršku telefonom, mailom ili osobno od sručnjaka

NAPOMENA:
Prilikom svake slijedeće kupovine nije bitan iznos narudžbe da biste koristili navedene članske pogodnosti.

Ukoliko iznos kupovine ne prelazi 300 kn i dalje možete kupovati po najnižim cijenama uz trošak dostave od 15,00 kn te bez navedenih pogodnosti.

* Besplatna dostava za sve naružbe iznad 300Kn. Uobičajeno vrijeme dostave na navedenu adresu je 24/48 sati, a dostava na otoke je 24/72 sata.

** Primajte besplatno na kućnu adresu časopis CaliNews te tako budite u korak sa najnovim dostignućima u svijetu nutricionizma i alternativne medicine, saznajte što je novo u našem asortimanu, koja prava i pogodnosti imate kao povlašteni kupci (članovi), čitajte razne korisne članke i saznajte sve što dosad niste znali o raznim bolestima, prevencijama, kako liječiti …

*** Imam li kakvih obaveza kao povlašteni kupac (član)?
Ne. Svatko može kada, što i ako želi kupovati ili iskoristiti pogodnosti koje članstvo nudi. Članstvo je neobvezujuće. (Nema plaćanja članarine). Dakle, nemate nikakvih obaveza kupovine ili bilo kakvih drugih obaveza.

*** Koliko traje članstvo i kako se može produžiti?
Članstvo traje do kraja tekuće kalendarske godine. Registriranim i povlaštenim kupcima koji su se registrirali nakon 01.07.. članstvo vrijedi do kraja sljedeće kalendarske godine.
Produženje članstva postiže se višestrukom kupovinom tijekom kalendarske godine u ukupnom iznosu od 375 kn. Kada iznos dosegne zadanu vrijednost (na jednom ili više računa) u datoj godini, članstvo će automatski biti obnovljeno za sljedeću kalendarsku godinu sa svim ostvarenim pogodnostima.