Proširene vene na nogama?

Vein care Calivita

VEIN CARE(krema za vene) + VEIN PROTEX

Francuska stručnost s ayurvedskim korijenima – za proširene vene na nogama

Velik broj žena skriva svoje noge. Priželjkujući lijepe, glatke i dobro njegovane noge žene očajnički traže načine kako ublažiti vidljive proširene vene, osjećaj teških nogu i prateći osjećaj nezadovoljstva.

 Iznad 30. se svaka peta, a iznad 50. svaka druga osoba bori s osjećajem napetosti i težine u nogama na dnevnoj razini. Iako je estetski aspekt taj koji ženama najviše smeta, proširene vene također mogu imati i negativne posljedice na zdravlje.

Važnost ove teme, potaknula nas je da ne odvajamo ljepotu od zdravlja.

DREVNO INDIJSKO ISKUSTVO

Indijke su oduvijek bile poznate po svom atraktivnom izgledu. Njihova njega tijela temelji se na prirodnosti, a ayurvedski kozmetički tretmani oduvijek imaju veliki značaj u njihovoj tradiciji. Jedna od tajni 5000 godina stare medicinske povijesti je smola indijskog tamjanovca koja se koristi za umirivanje kože i ublažavanje upalnih stanja.

FRANCUSKA STRUČNOST

Sigurno ste čuli za pozitivne učinke crnog vina ili za njegov zaštitni učinak na krvne žile. Iskoristili smo tu znanstvenu činjenicu i detaljno istražili ovu tematiku, sve dok u starim spisima nismo pronašli vrijednu informaciju: list crnog grožđa se zbog svog pozitivnog djelovanja odavno koristi kod proširenih vena, prvenstveno zbog učinka jačanja stijenki krvnih žila. A koja bi zemlja mogla znati više o tome, nego dom ljepote, Francuska.

PRIRODNA ZAŠTITA

Tako je nastala naša nova krema, Vein Care. Sadrži jedinstvenu Soothex® formulu, koja sadrži smolu indijskog tamjanovca koja može doprinjeti ublažavanju upale i bolova. K tome, formula sadrži i ekstrakt lista crnog grožđa koji može pomoći jačanju stijenki krvnih žila. Aktivni sastojci Vein Care kreme doprinose poboljšanju stanja krvnih žila, koje su stoga manje vidljive, te osvježavaju i umiruju kožu.

Ne dovodite se do operacije vena!

KADA SE PREPORUČA KORISTITI:

  • U slučaju proširenih vena
  • Uslučaju bojazni od pojave proširenih vena
  • Osobama koje puno stoje ili sjede na radnom mjestu
  • Osobama koje često nose usku, neudobnu obuću
  • Osobama s prekomjernom težinom
  • Osobama koje ne vježbaju dovoljno
  • Tijekom ljetnih vrućina
Vein Care

Što korisnici kažu o ovoj kombinaciji?

Prve povratne informacije o Vein Protexu

Drago mi je da mogu sa vama podijeliti svoje iskustvo sa najnovijim Calivitinim preparatom – Vein protexom. Kako je moj posao stojeći već dugo imam problem s unutarnjim venama. Čim se pojavio VeinProtex uočila sam njegov sastav koji mi se izuzetno dopao. Koristim 1 tabletu dnevno i već nakon 10-ak dana mogla sam uočiti pozitivne promjene. Jedna vanjska vena se povukla, smanjili su se grčevi i napetost u mišićima, a i problem sa hemeroidalnom venom je nestao. Vein protex je preparat kojega sam prepoznala i kojega sam već s punim pouzdanjem preporučila i svojim prijateljicama.
Mr. B., Vukovar – CaliNews br. 52

Ekstrakt sline pijavice za bolje vene!

Poštovani, Želim vam ispričati svoje iskustvo s proizvodom Vein Protex i kremom za vene Vein Care. Ja sam starija žena i imam grozne vene. Ma ne smeta me to više zbog ljepote već me noge jako bole i natiču. Navečer su kao dva balvana. Svašta poduzimam i nešto je pomagalo, nešto nije. Prije sam koristila kreme na bazi kestena, ali slabo su pomagale. Onda sam prije godinu dana od unuke dobila na dar vašu kremu Vein Care. Jako sam se iznenadila kada mi je unuka rekla da je rađena od slina pijavica, jer sam za pijavice i čula da jako pomažu kod proširenih i trombotičnih vena. Pijavice baš nisam htjela stavljati na sebe, ali kremica je dolazila u obzir! I evo, mažem se njome već godinu dana. U početku nije bilo nikakvih pomaka, moram vam priznati. Ali, evo nakon toliko mjeseci upornosti mogu reći da su mi vene manje vidljive, noge su mi puno lakše, nema više plavila. Prije 2 mjeseca sam uzela i Vein Protex da ih liječim i iznutra. I znate da je to bio pun pogodak jer sam u ova dva mjeseca preporođena. Noge mi ne otiču i jako sam zadovoljna.
Pozdrav iz Đakova, vaša baka M. –
CaliNews br. 69

Manja bol u nogama

Poštovani čitatelji, korisnica sam Calivitinih proizvoda. U siječnju ove godine operirala sam vene i od tada moram nositi čarape od 70 dena bez kojih osjećam strašne bolove u nogama. Kako dolaze lijepi i topli dani, želja mi je odbaciti čarape. Zbog toga sam odlučila koristiti Vein Protex tablete i kremu Vein Care. Tablete koristim cca. mjesec dana i već vidim poboljšanje tj. osjećam manju bol u nogama. Nisam očekivala tako brzo djelovanje ali me ono, naravno, izrazito veseli.
Lijepi pozdrav, G. B., Barban – CaliNews br. 53

VeinProtex

VeinProtex – izvor OPC-a!

Kada su u pitanju zaštita krvnih žila i cirkulacija treba znati izabrati najbolje među različitim hranjivim tvarima i antioksidantima. Ono što je lutein za oči, beta karoten za kožu ili likopen za prostatu, to su oligomerni proantocijanidini (OPC) za krvne žile.

Proizvod VeinProtex sadrži OPC, MSM, vitamin C, te ekstrakte đumbira i kurkume. Oligomerni proantocijanidini su snažni antioksidanti čije je glavno svojstvo vezanje za područja s velikim sadržajem glikozaminoglikana, kao što su npr. stjenke kapilara i krvnih žila. OPC doslovno oblažu krvne žile, a posebno je to svojstvo važno za one najfinije kapilare koje su najsklonije oštećenjima. Na taj način sprječava se vezanje masnoće za oštećena mjesta i tvorba plaka, a istovremeno se povećava kapilarni otpor zida krvnih žila čime se smanjuje ili potpuno onemogućuje gubitak vitalne stanične tekućine i stvaranje oteklina (edema). OPC se ističu pred drugim tvarima protuoksidativnog djelovanja i po svojstvu da sprječavajući pucanje kapilara, smanjuju mogućnost pojave moždanog udara kod osoba sa visokim krvnim tlakom. Prema jednoj francuskoj studiji, uzimanjem 300 mg OPC-a dnevno tijekom 4 tjedna, značajno se smanjuju grčevi u nogama i trnci u rukama i nogama za vrijeme spavanja. Dolazi do smanjenja većine tegova vezanih za vensku slabost (proširene vene).

MSM je izvor sumpora koji je jedan od najznačajnijih minerala u tijelu nužan za izradu novih zdravih stanica. MSM povećava iskorištenje kisika u tijelu tako što pomaže ulazak kisika u krvotok uz istu količinu rada. Istovremenim uzimanjem MSMa (Vein protex) i stabiliziranog kisika (Oxy max) povećava se količina kisika u sustavu za cirkulaciju, smanjuje se gubitak hranjivih tvari i tekućine u vanstanični prostor, omogućava otrovima da se pravovremeno i učinkovito uklone iz stanica. MSM povećava gipkost i rastezljivost vezivnog tkiva i zglobova, potiče zacjeljivanje ožiljaka, smanjuje bolove i upalu karpalnog kanala.

Vitamin C također pomaže očuvati gipkost stijenki krvnih žila, nužan je za sintezu kolagena koji učvršćuje stijenke vena. On sa bioflavonoidima (hesperidin) djeluje sinergistički pri čemu povećava aktivnost vitamina C u tijelu. Zajedno, hesperidin, vitamin C i OPC čine najmoćniju moguću potporu svim čimbenicima uključenim u djelatnu cirkulaciju- od zdravlja i cjelovitosti naših krvnih žila, do otklanjanja svih glavnih prepreka nesmetanom kolanju krvi (sprječavanje grušanja krvnih stanica, smanjenje masnoće u krvi, gubitak stanične tekućine..).

Iscrpine biljaka đumbira i kurkume dodatno doprinose ukupnom zdravlju cirkulacijskog sustava. Odlikuju se svojstvom da sprječavaju abnormalno sljepljivanje trombocita što u konačnici za ishod ima sprječavanje stvaranja ugrušaka. Studija objavljena u časopisu Prostaglandins Medicine (1984), naglašava da je đumbir puno djelotvorniji u tom smislu od češnjaka, a poticanje kolanja krvi je posebno važno kod osoba koje puno sjede te puno krvi zaostaje u džepovima i dobro ih je pokrenuti.

admin